Alpha-cursus

Tegenwoordig vragen steeds meer mensen zich af wat de zin van het leven is. - Is er meer? - Is er een God? Waar dan? - Wat is bidden? - Wie is die Jezus? Een goed en charismatisch leider.....of toch meer?...... Zou er echt meer zijn?........    

 In 10 avonden plus een kort weekend maakt u vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Het biedt u op een ontspannen en gezellige manier de gelegenheid om hier meer over te leren. Elke vraag en elke twijfel mag uitgesproken worden. 

Wat houdt de Alpha-Cursus in? 

De Alpha-avonden beginnen met een (gratis) gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt een inleiding op het thema (een uitgangspunt van het christelijk geloof). Aansluitend is er gelegenheid om hierover in een kleine groep verder te praten en uw vragen te stellen. 

De avonden kenmerken zich door openheid, samen zoeken, gezelligheid en respect voor elkaars verschillende achtergronden. 

De Alpha is er voor iedereen: voor mensen die meer te weten willen komen over het christelijk geloof, voor hen die pas christen zijn geworden, en voor allen die de grondbeginselen van hun geloof nog eens willen doornemen. 

Zodra het bekend is wanneer er een cursus van start gaat, leest u dat hieronder.

Informatie:
Xander van Rijs (329040), Karin Oosterwijk (519619), Nies van der Ent (511681)

Disclaimer

Social Media