Gebedskring

gebedskringHeel veel jaren al wordt er in de IJsseldijkkerk een gebedskring gehouden. Iedere eerste en derde donderdag van de maand, van 19:00 tot 20:00 uur, in de consistorie van de kerk, komt een groepje gemeenteleden bij elkaar om de noden, zorgen en vreugden van de gemeente en de wereld, voor het aangezicht van God te brengen.

Omdat deze groep er al zoveel jaren is, zou je verwachten dat dit bij iedereen bekend is. Het tegendeel is waar. Nu de groep wat klein begint te worden, brengen we het weer eens onder de aandacht. Een gemeente kan niet zonder gebedssteun. Natuurlijk doen we iedere zondag voorbeden, maar er is meer. Graag zouden we de groep uitgebreid zien met wat nieuwe gezichten. Komt u gerust een keer kijken hoe zo’n avond is, en voel u vrij om aan te sluiten. Van harte welkom!

Heeft u vragen? Stel ze gerust aan één van de leden van de kring:
Ria en Jan van der Ent
Toos Bor
Marro van Wichen
Annemieke Ringoir

We zouden het fijn vinden als u als IJsseldijkkerkgemeente ons gebedspunten aan wilt reiken. Ook bent U van harte welkom om mee te bidden of te luisteren.
De kracht van het gebed ligt niet bij degene die het gebed uitspreekt maar in degene die het hoort, daarom hebben gebeden kracht.

Stuur uw gebedspunten per mail naar:
of per telefoon:  Annemieke Ringoir 0180-590019

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.