Gebedskring Krimpen

gebedskringHet gebed is een geweldig geschenk dat God ons gegeven heeft en is niet begrensd door kerkmuren.

Gemeenteleden uit de diverse kerken van PKN Krimpen komen iedere eerste en derde donderdag van de maand bij elkaar om de noden, zorgen en vreugdevolle dingen van de wereld en de gemeente bij God te brengen.

U bent van harte welkom met ons mee te bidden, ook als u onregelmatig, of misschien maar 1 keer, kunt komen.

Ook kunt u gebedspunten inbrengen. Stuurt u gerust een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kracht van het gebed ligt niet bij degene die het gebed uitspreekt, maar in Degene die het hoort. Daarom hebben gebeden kracht!

Wanneer : iedere 1e en 3e donderdag van de maand

Tijd : 19:00 – 20:00 uur

Waar : IJsseldijkkerk, consistorie

In de maanden juli en augustus is er geen gebedskring.

Contactpersoon:
Annemieke Ringoir