Reuring in de IJsseldijkkerk

Reuring, niet alleen op zondag maar ook op doordeweekse dagen. Voor mensen binnen en buiten de IJsseldijkkerkgemeente, voor alle leeftijden!

Onder de naam "reuring" vinden er allerhande activiteiten plaats. Deze activiteiten zijn zowel voor mensen van de gemeente zelf, als voor mensen daarbuiten, en voor alle leeftijden!

Wat is er dan te doen?
• Leesclub, ieder leest hetzelfde boek, dat besproken wordt
• Wegwijs op de PC, leren omgaan met diverse programma's
• Bijbels schilderen, in 3 avonden je gevoel bij een Bijbeltekst vastleggen op doek
• Fotografie, hoe kan ik meer uit mijn toestel halen, en met mijn plaatjes doen
• Taart versieren
• Stekjes ruilen
• Fotoboek maken op de PC
• Stamboom onderzoek
• Eetclub, samen koken, en ervan genieten
• Zoete inval, op de laatste woensdagochtend van de maand onder het genot van een kopje koffie, elkaar spreken en een spelletje doen
• jongerenmuziekgroep

Al deze activiteiten zijn tot stand gekomen op initiatief van mensen die ergens enthousiast over zijn en dit willen delen met anderen. Iedereen kan aansluiten bij de groep, of groepen, die hem of haar aanspreken.
Ook kan iedereen een nieuw idee aandragen! Heeft u / heb jij een idee, neem dan contact op met Ciska de Ligt, Anita Lissenberg of Co Koorneef. Zij coördineren de reuring, maar organiseren niet. Dat doen de groepjes met elkaar.
Voor de bijeenkomsten is vrijwel altijd ruimte in de kerk beschikbaar, maar reserveer wel bij Rob Ringoir. Kom je liever bij iemand thuis samen, geen probleem. Het gaat om het elkaar ontmoeten!

Vindt u het leuk om mee te doen of hebt u andere ideeën? neem dan contact op met één van de mensen zoals genoemd in de zijbalk.

sept

10:00 11:30

We startten vandaag het nieuwe seizoen met het lezen van het boek:
‘Nachttrein naar Lissabon’ geschreven door Pascal Mercier.
We bespreken dit boek om 10.15 uur in de achterzaal van de kerk .
Vindt u het leuk om mee te praten? Van harte welkom!
consistorie c+1

Meer activiteiten zijn te vinden in de agenda.