Interkerkelijk kinderkoor De Regenboog

Zingen maakt blij!de regenboog in actie

Iedere week op vrijdagavond is het dolle pret, maar ook hard werken, in zaal Het Vooronder van De Ark, hoek Middenwetering/Burg. Aalberslaan in Krimpen aan den IJssel. Onder leiding van dirigent Hidde Zwart heeft het koor al heel wat mooie, bijzondere en leuke liederen ingestudeerd.
Afgelopen jaar heeft het kinderkoor diverse malen van zich laten horen, zoals de Jubileum Ontmoetingsdienst, de Kinderdienst in De Ark, de korenavond rondom het nieuwe Liedboek en tijdens de Wintermarkt in de IJsseldijkkerk.
Met de medewerking aan het concert "Kerstzang aan de IJssel" werd het jaar op bijzondere wijze afgesloten.

Op vrijdag om 18.30 uur houdt het kinderkoor wekelijkse repetities. Jongens en meisjes vanaf 6 jaar zijn van harte welkom. (Het kinderkoor maakt gebruik van de zij-ingang van de kerk, aan de Middenwetering zijde)
En wie wil er nou niet b(l)ij zijn !

IKK De RegenboogIKK de Regenboog

Interkerkelijk kinderkoor "De Regenboog" uit Krimpen aan den IJssel werd ruim acht jaar geleden opgericht. De afgelopen jaren zijn veel kinderen van diverse scholen en kerken een korte- of langere tijd lid geweest van dit gezellige kinderkoor. Het verloop van leden op een kinderkoor is altijd groot. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen. Kijk ook op de website van de Regenboog