Wie zijn wij

De protestantse IJsseldijkkerk gemeente is een warme en actieve christelijke gemeenschap. We komen samen in de IJsseldijkkerk, een rijksmonument aan de IJsseldijk 232, 2922 BL in Krimpen aan den IJssel

het visiestuk van de IJsseldijkkerk

Hieronder kunt u lezen in het visiestuk van onze gemeente. Het is onderverdeeld in 7 thema's. Doel is dat het stuk niet alleen een visie blijft, maar dat de thema's handen en voeten krijgen. We rekenen op u.

Inleiding Als thema voor het visiestuk is gekozen voor: Vurigheid en Geestkracht.

Krimpens Kerkblad

De IJsselijkkerk, Wingerd, Ark en Rank geven gezamenlijk een kerkblad uit, het Krimpens Kerkblad. Dit blad verschijnt elke veertien dagen en in de zomerperiode elke 3 weken.

PKN wijkgemeente de IJsseldijkkerk, Omzien naar elkaar

De IJsseldijkkerkgemeente is een warme en actieve christelijke gemeenschap die samenkomt in de IJsseldijkkerk. Iedere zondag staan de deuren 's morgens en 's avonds open om u te verwelkomen.
Het fraaie orgel en de uitstekende akoestiek zorgen ervoor dat de gemeentezang voor iedereen een groot genoegen is.