PKN wijkgemeente de IJsseldijkkerk, Omzien naar elkaar

De IJsseldijkkerkgemeente is een warme en actieve christelijke gemeenschap die samenkomt in de IJsseldijkkerk. Iedere zondag staan de deuren 's morgens en 's avonds open om u te verwelkomen.
Het fraaie orgel en de uitstekende akoestiek zorgen ervoor dat de gemeentezang voor iedereen een groot genoegen is.

Omzien naar elkaar wordt op allerlei manieren vorm gegeven. Heel veel vrijwilligers zijn binnen de IJsseldijkkerk actief. De onvolprezen WMIJ'ers (Wijkmedewerkers IJsseldijkkerk) zorgen voor het maandelijkse kopje koffie, zij bezoeken mensen in onze gemeente, die extra aandacht nodig hebben. En zij bij allerlei activiteiten hun medewerking (startweekend, zomer-/wintermarkt etc.).

Bij de kindernevendienst tijdens de ochtenddienst op zondag zijn veel gemeenteleden betrokken. Iedere keer weer verrassen zij de kinderen door aan de Bijbelverhalen een eigentijdse uitleg te geven op een, voor de kinderen, aansprekende wijze, maar uiteraard pas nadat ze het verhaal over ‘Henkie' hebben gehoord.

De eethuiscatechese voor jongeren die afscheid hebben genomen van de kindernevendienst heeft niet te klagen over belangstelling. Veel jongeren komen met hun vriend of vriendin om 18.00 uur naar de IJsseldijkkerk waar een gezonde maaltijd voor hen klaarstaat. Deze maaltijd wordt bereid door ouders, dus ook allemaal vrijwilligers, net als de leiding van de eethuiscatechese.
Ook op andere plaatsen zijn nog heel veel vrijwilligers actief (schoonmaken van de kerk, rijden van gemeenteleden, zomer-/wintermarkt etc.etc.).

Kortom, ontdek zelf wat U er van vindt. Hopelijk ervaart U de warme deken om U heen waar de IJsseldijkkerk voor staat!

Van harte welkom in de IJsseldijkkerk!