Wat kan de diaconie voor u betekenen?

Vervoer naar kerkdiensten

Kunt u niet meer op eigen gelegenheid naar de kerk? Het is mogelijk dat u wordt opgehaald.
Meer..

Kerkomroep

Alle diensten in de IJsseldijkkerk zijn ook te volgen via de kerkomroep (de vroegere kerktelefoon).
Meer..

Financiƫle hulp

De diaconie is er voor gemeenteleden die het - om welke reden dan ook - financieel bijzonder zwaar hebben en voor wie gemeentelijke en overheidsregelingen niet voldoende zijn.
Heeft u hulp nodig of kent u een gemeentelid dat (stille) hulp kan gebruiken bij bijvoorbeeld het betalen van een nieuwe wasmachine omdat de oude het heeft begeven? Of is er een bijdrage nodig voor nieuwe schoenen of voor een vakantiekamp voor een kind? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische hulp

Moeite met het invullen van formulieren, het aanvragen van een uitkering of het schrijven van een bezwaarschrift? De diaconie kan hierbij helpen. Ook financiƫle hulpvragen worden in behandeling genomen. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.