Krimpens Kerkblad

De IJsselijkkerk, Wingerd, Ark en Rank geven gezamenlijk een kerkblad uit, het Krimpens Kerkblad. Dit blad verschijnt elke veertien dagen en in de zomerperiode elke 3 weken.

Abonnementen

De abonnementsprijs is €17,50 per jaar. Een postabonnement kost €41,50 per jaar.
Het abonnementsgeld wordt in het 1ste kwartaal van ieder jaar aan de abonnees in rekening gebracht middels een factuur.

Wilt u ook abonnee worden van het Krimpens Kerkblad?
Neem dan contact op met de administratie van het Krimpens Kerkblad: Postbus 70, 2920 AB Krimpen aan den IJssel.

Artikelen voor het algemeen gedeelte van het kerkblad kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Artikelen voor het gedeelte van de IJsseldijkkerkgemeente in het kerkblad kunt u sturen naar de scriba Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het kerkblad wordt bezorgd door jongeren uit de verschillende kerken.
Indien het blad op zaterdag na de verschijningsdatum om 12.00 uur niet is bezorgd, kunt u contact opnemen met de contactpersoon voor de bezorging in uw wijk.