PKN Krimpen

Gezamelijke website van de samenwerkende PKN kerken in Krimpen aan den IJssel. Gezamelijke activiteiten zullen hierop vermeld worden en hiervanuit wordt u makkelijk doorgelinkt naar de andere kerken.

Logo-Protestantse-Kerk-kleur

De IJsseldijkkerk is onderdeel van de 'Protestantse Kerk in Nederland' dit is een overkoepelende organisatie voor vele protestantse gemeentes in heel Nederland.

logo ijsseldijkkerkconcerten

Deze stichting organiseert in de IJsseldijkkerk per seizoen een vijftal klassieke concerten en streeft hierbij naar variƫteit en kwaliteit.

Raad van kerken

Er is een interkelijk overlegorgaan, de Krimpense Raad van Kerken. Vanuit deze Raad van Kerken worden de komende gespreksmogelijkheden, cursussen en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld Dauwtrappen en Kerkenpad aangeboden. Meer informatie daarover kunt u lezen in het uitgebreide programmaboekje dat in elk van de deelnemende kerken verkrijgbaar is.