Reservering

Ons kerkgebouw stellen wij ter beschikken voor verhuur:
-Verhuur voor concert / verjaardag e.d
-Verhuur voor rouw- en trouwdiensten

Wij beschikken over de volgende zalen:

* Achterzaal (max. 60 pers)

* Consistorie (max. 10 pers)

* Bovenzaal (max. 35 pers)

* Kerkzaal (300 - 350 pers)

Verhuur voor concert / verjaardag e.d.:
Om te kijken of een zaal al bezet is, kunt u de agenda raadplegen of informatie inwinnen bij de contactpersoon voor RESERVERINGEN KERK. Bij voorkeur via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (verdere gegevens in de rechter kolom)

Reserveren kunt u ook via deze contactpersoon, liefst via bovenstaand mailadres. Deze geeft u de huurprijzen door en  stuurt u  ook de huisregels rondom verhuur.

Er is de mogelijkheid om geluidsinstallatie, piano, beamer e.d. te gebruiken. Hier zitten aparte kosten aan verbonden.
Indien u de kerkzaal wilt huren voor een concert met gebruik van orgel: het orgel mag alleen bespeeld worden door organisten die hiervoor gekwalificeerd zijn. Dit besluit ligt bij de kerkrentmeesters.

De achterzaal wordt alleen verhuurd aan kerkleden. Uitzondering: bij de huur van de kerkzaal kan de achterzaal erbij gehuurd worden, voor bijv. koffie drinken. Wij kunnen ook zorgen voor gastvrouwen/heren bij het koffie schenken.

Ondanks verhuurafspraak van de achterzaal zullen rouwdiensten voorrang krijgen! Vanzelfsprekend proberen we dit zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Verhuur voor rouw- en trouwdiensten:

Hiervoor kunt u contact opnemen met de contactpersoon voor RESERVERING ROUW- EN TROUWDIENSTEN (gegevens in de rechter kolom)
Hij regelt dit dan verder met u.

Voor trouwdiensten: Ook als u niet staat ingeschreven bij onze kerk, kunt u de kerkzaal huren voor een huwelijksinzegening.

Voor verdere informatie/prijsopgave kunt u ook contact opnemen met de contactpersoon voor RESERVERING ROUW- EN TROUWDIENSTEN (gegevens in de rechter kolom. Voor mailadres klikken op de naam).