Kalender:
Datum:
zaterdag, 9 september 2017 10:00 - 15:00

Beschrijving

Ook dit jaar wordt op dezelfde dag Open Monumentendag en de Jaarmarkt georganiseerd.
Open Monumentendag en de Jaarmarkt beginnen om 10.00 uur en duren tot ca. 15.00 uur.
De kerkenraad heeft besloten dat de opbrengst van de Jaarmarkt voor 50% bestemd wordt voor het project Oeganda (zie hieronder) en 50% voor de kleuterschool in Roemeniƫ. Op de markt zijn leuke spulletjes te koop. We zorgen ook voor de inwendige mens en u kunt bij het Rad van Avontuur leuke prijzen winnen. Het exacte programma wordt nog uitgewerkt.
Wat open Monumentendag betreft: zoals u al jaren gewend bent is deze dag de IJsseldijkkerk een open huis.
Jan van der Ent is deze dag aanwezig met de kerkelijke administratie. Hij kan al uw vragen beantwoorden over doop-, huwelijks- en belijdenisdata. Er is informatie en fotomateriaal over de kerk.
Als afsluiting van deze dag bespeelt Gerrit van der Werf om 14.30uur het prachtige orgel. Iedereen wordt hiervoor van harte uitgenodigd!

Wilt u meehelpen op de markt? Geef dat dan door aan Ciska de Ligt, tel. 523948 of via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kerkzaal