Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Kalender:
Datum:
zondag, 17 maart 2019 10:00 - 11:30

Vandaag gaat voor onze wijkpredikant ds.C.Baggerman.
Deze dienst is een speciale kinderdienst voor én door kinderen, en natuurlijk ook helemaal geschikt voor vaders, moeders, opa’s, oma’s en vooral ook voor vrienden en vriendinnen, buren, klasgenoten, teamgenoten, kleinkinderen.
Dus nodig ook eens iemand uit om met je mee te gaan!
De kinderen helpen bij alles wat er in de kerk gebeurt, we zingen speciaal vrolijke liederen, en de kinderen zijn ook al hard aan het knutselen om de kerk mooi te versieren.
Deze dienst wil je dus niet missen!
Van harte welkom allemaal!

Vandaag is de opbrengst van de diaconie collecte voor het Leger des Heils
Meer over dit collectedoel vindt u (binnenkort) op www.ijsseldijkkerk.nl

Tijdens de 40Dagentijd houdt de ZWO-commissie elke zondag een extra collecte.
Vandaag voor het project: Een nieuw begin voor …….(ex) gedetineerden in Nederland
Uitgebreide informatie over deze 6 projecten vind u op www.kerkinactie.nl/40dagentijd
en (binnenkort) op www.ijsseldijkkerk.nl

eredienst