Kalender:
Datum:
vrijdag, 8 december 2017 20:00 - 22:30

Beschrijving

Op DV Vrijdag 8 december 2017 organiseren Young Ladies Choir Hadassah o.l.v. Ria van den Noort en Delta Mannenensemble o.l.v. Dinant Struik een sfeervol kerstconcert in de karakteristieke kerkje aan de IJsseldijk in Krimpen a/d IJssel.
Voor de bezoeker zal het een feest van herkenning worden aangezien vele bekende kerststukken voorbij zullen komen.
M.M.V.: Young Ladies Choir Hadassah, Delta Mannenensemble, Rebecca van zandwijk viool, Mark Brandwijk piano en Jan Roozendaal orgel.

Natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang.

Tijdens de avond zal er kort aandacht zijn voor de activiteiten van Kerk in Actie en daar zal ook de collecte voor zijn.
De entree is slechts € 5,00. Parkeren gratis.
Kaarten zijn ook aan de deur verkrijgbaar. Als u online boekt is uw toegang gegarandeerd. Dit concert is al jaren uitverkocht namelijk.

Ruimte: Kerkzaal, achterzaal en consistorie