KinderNevenDienst

Van harte welkom bij de Kindernevendienst!
Wij willen u graag een indruk geven wat wij allemaal bij de Kindernevendienst doen.
Voordat de schriftlezing begint gaan de kinderen van groep 1-8 naar de achterzaal.
In de achterzaal worden de kinderen verdeeld in drie groepen:
Jongste groep(1) groep 1, 2 en 3 Middengroep(2) groep 4, 5 en 6 Oudste groep(3) groep 7 en 8.
Voor de kinderen, jonger dan 4 jaar is er de oppas.

Elke groep behandelt op eigen niveau een verhaal uit de Bijbel. Hiervoor werken wij uit het boek "Timotheüs". Elke groep heeft een ander thema waarover gesproken wordt. In de methode staan prachtige verhalen, die de kinderen iets vertellen over de liefde van God en Zijn Zoon. De thema kunnen gaan over personen uit de Bijbel maar ook over onderwerpen zoals Bidden, Vrede, Gelijkenissen, etc. De kinderen gaan op diverse actieve manieren aan de slag om over de onderwerpen na te denken, te spreken, knutselen enz.

Als team willen wij in de tijd die we met de kinderen mogen doorbrengen zoveel mogelijk de liefde van Jezus uitdragen.
Als Kindernevendienst leveren wij ook een actieve bijdrage met Kerst, Pasen en nog meer momenten in het jaar. Om zo met elkaar een kerk te zijn, voor jong en oud!

"Laat zo je licht maar schijnen bij alles wat je doet,
zodat de mensen zeggen: God is goed!"

Geldproject Kindernevendienst

De opbrengst van het geldproject waar we met de kindernevendienst poster Mercy Ships Benin 176 voor sparen gaat naar het goede doel: "Mercy Ships"

Jasper en Danielle Ringoir ( die lang deel uitmaakten van onze Ijsseldijkkerkgemeente) werken sinds kort voor Mercy Ships op het schip `Africa Mercy` .
Jasper zal vooral gaan werken met computers en helpen met computerproblemen en Daniëlle gaat als verpleegkundige aan het werk voor kinderen en volwassenen die aan boord komen.
Wij willen als KinderNevenDienst geld inzamelen zodat Jasper en Danielle hun werk bij Mercy Ships goed kunnen uitvoeren. Elke zondag zal de Mercy Ships spaarboot in de hal staan waar wij het geld in gaan zamelen. U mag als volwassenen natuurlijk ook meehelpen!".

We willen vanaf de Africa Mercy in Benin iedereen van de IJsseldijkkerk bedanken die ons steunt in gebed en ook financieel. We zijn zo gezegend dat we hier kunnen zijn en iets van onze rijkdom door kunnen geven aan de patiënten hier in Benin. Kijk voor onze laatste blog en foto's op www.jasperendanielle.nl