Geldproject Kindernevendienst

De opbrengst van het geldproject waar we met de kindernevendienst poster Mercy Ships Benin 176 voor sparen gaat naar het goede doel: "Mercy Ships"

Jasper en Danielle Ringoir ( die lang deel uitmaakten van onze Ijsseldijkkerkgemeente) werken sinds kort voor Mercy Ships op het schip `Africa Mercy` .
Jasper zal vooral gaan werken met computers en helpen met computerproblemen en Daniëlle gaat als verpleegkundige aan het werk voor kinderen en volwassenen die aan boord komen.
Wij willen als KinderNevenDienst geld inzamelen zodat Jasper en Danielle hun werk bij Mercy Ships goed kunnen uitvoeren. Elke zondag zal de Mercy Ships spaarboot in de hal staan waar wij het geld in gaan zamelen. U mag als volwassenen natuurlijk ook meehelpen!".

We willen vanaf de Africa Mercy in Benin iedereen van de IJsseldijkkerk bedanken die ons steunt in gebed en ook financieel. We zijn zo gezegend dat we hier kunnen zijn en iets van onze rijkdom door kunnen geven aan de patiënten hier in Benin. Kijk voor onze laatste blog en foto's op www.jasperendanielle.nl