juli

juli

18:30 19:30

eredienst

hierboven zijn de eerstkomende diensten weergegeven. Informatie over andere diensten is te vinden in de agenda.

Kerkomroep

Iedere zondag wordt er via de kerkomroep (de vroegere kerktelefoon) zowel een ochtend- als een avonddienst uitgezonden.
Door middel van de kerkomroep kunnen senioren en langdurig zieken die aan huis gebonden zijn de kerkdienst volgen. Dit kan door middel van een luisterkastje bij u thuis dat verbonden moet zijn met de telefoon of direct internet.
De diensten zijn ook direct op internet te beluisteren via:  www.kerkomroep.nl

Op deze site kunt u de provincie Zuid-Holland kiezen en in de lijst die verschijnt Krimpen aan den IJssel aanklikken.
Nu kunt u de door u gewenste uitzending beluisteren met de knop: "audio afspelen"

Voor diegenen met de beschikking over een tablet, smartphone of STAS geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van de gratis Kerkomroep-app. Hiervoor is dan ook geen browser nodig.

Vervoer naar kerkdiensten

Kunt u niet meer op eigen gelegenheid naar de kerk dan kunt u opgehaald worden. Voor vervoer naar alle kerkdiensten kunt u bellen met onze contactpersoon.

Voorbede/ gesprek

intro voorbedeHet gebedsteam wil u  graag de mogelijkheid tot persoonlijke voorbede bieden.
Wij kunnen ons voorstellen dat er behoefte is voor uzelf of anderen voorbede te vragen.

Na iedere ochtenddienst terecht in de consistorie , waar mensen van het gebedsteam aanwezig zullen zijn om met u in gesprek , c.q. gebed te gaan.
Voel u vrij om te komen.

Het gebedsteam

Zondag in de IJsseldijkkerk

Altijd al afgevraagd hoe een kerkdienst in deze kerk verloopt. Deze kennismaking hoopt eventuele koudwatervrees weg te nemen en te zorgen dat u/jij als bezoeker zich bij ons thuisvoelt.

Dus maak gebruik van deze preview: ga naar LEES MEER en er verschijnt een beeldverhaal waarin u kunt bladeren.

HET VOLGEND GEDEELTE IS HELAAS IN ONDERHOUD...

Oppasdienst

Voor de kinderen van 0 tot en met 6 jaar is er tijdens elke ochtenddienst oppas. Kinderen kunnen om circa 9.45 uur gebracht worden en na de dienst opgehaald worden.

Kussens in de kerk

Heeft u om wat voor reden tijdens de kerkdienst een kussen nodig dan vindt u die, zoals bekend, bij de garderobe achter in de kerk. Na de dienst kunt u het kussen gewoon in de bank laten liggen. Dat wordt voor u opgeruimd!

De beamer

In de ochtenddienst, en in bijzondere avonddiensten, maken we in de IJsseldijkkerk gebruik van de beamer.beamer

Voor de dienst worden er mededelingen getoond over de dienst zelf, zoals de bestemming van de collecte, wie steekt de paaskaars aan, de predikant, voor welke groepen is er kindernevendienst, enz.