Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

feb

10:00 11:30

Vanmorgen gaat bij ons voor onze wijkpredikant ds.C.Baggerman.
We lezen verder uit Lucas 5: 27-32, over de roeping van Levi.

Het Gevangenispastoraat is vandaag het collectedoel van de diaconie.
Het gevangenispastoraat dat plaats vindt in de Penitentiaire Inrichting ‘De IJssel’ wordt gedragen door alle kerken van de gemeente Krimpen aan den IJssel.
Meer over dit collectedoel vindt u (binnenkort) op www.ijsseldijkkerk.nl

eredienst

feb

18:30 19:30

Vanavond is er een gezamenlijke jeugddienst in de IJsseldijkkerk waarin voorgaat onze wijkpredikant ds.C.Baggerman.
Het onderwerp is: Wie is de Mol?
En er is medewerking van de gospelband Cross Over.

Vanavond is er een ander collectedoel dan vanmorgen: er wordt gecollecteerd voor stichting Compassion. Jezus staat centraal in hun werk, in zowel Nederland als de ontwikkelingslanden.
Meer over dit collectedoel vindt u (binnenkort) op www.ijsseldijkkerk.nl

eredienst

hierboven zijn de eerstkomende diensten weergegeven. Informatie over andere diensten is te vinden in de agenda.