Kerkomroep

Iedere zondag wordt er via de kerkomroep (de vroegere kerktelefoon) zowel een ochtend- als een avonddienst uitgezonden.
Door middel van de kerkomroep kunnen senioren en langdurig zieken die aan huis gebonden zijn de kerkdienst volgen. Dit kan door middel van een luisterkastje bij u thuis dat verbonden moet zijn met de telefoon of direct internet.
De diensten zijn ook direct op internet te beluisteren via:  www.kerkomroep.nl

Op deze site kunt u de provincie Zuid-Holland kiezen en in de lijst die verschijnt Krimpen aan den IJssel aanklikken.
Nu kunt u de door u gewenste uitzending beluisteren met de knop: "audio afspelen"

Voor diegenen met de beschikking over een tablet, smartphone of STAS geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van de gratis Kerkomroep-app. Hiervoor is dan ook geen browser nodig.